دکتر مینا ایزدیار در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: آنچه از مناطق مختلف کشور به گوش می رسد، این است که وضعیت دسترسی بیماران تالاسمی به داروی دسفرال نابسامان است.
وی با اشاره به اینکه در واردات این دارو هیچ مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: در قضیه توزیع دسفرال، اشکالات مدیریتی محسوس است.
ایزدیار به اختلاف نظر انجمن تالاسمی ایران و وزارت بهداشت در مقدار داروی مصرفی بیماران تالاسمی اشاره کرد و افزود: نیاز کشور حداقل 9 میلیون "ویال" داروی دسفرال است که وزارت بهداشت با این مقدار نیاز دارویی موافق نیست.
به گفته رئیس هیات مدیره انجمن تالاسمی ایران، در حال حاضر بیش از 18 هزار و 600 بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد که حدود 14 هزار آنان می بایست دسفرال تزریق کنند.
وی با اعلام این مطلب که درمان ناقص بیماری تالاسمی منجر به معلولیت می شود، افزود: در صورتی که بیمار تالاسمی نتواند به دسفرال دسترسی داشته باشد، دچار نارسایی قلبی، دیابتیک و... می شود.
رئیس هیات مدیره انجمن تالاسمی ایران، با اشاره به اینکه داروی بیماران تالاسمی به صورت رایگان در اختیار آنان قرار می گیرد، گفت: عدم دسترسی به موقع بیماران به داروی دسفرال، می تواند تمام زحمات و سرمایه کشور در جهت تامین دارو را هدر دهد.
نظر شما